Chcete vidět větší kozy?
09:00:27
20. dupna 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254037)
 »  Návod na použití WC (154853)
 »  Jsou kočky cikáni? (151708)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133748)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111851)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










19. 1. 2003 - Costra  příspěvků: 41  čtenost: 29247
První trestní oznámení kvůli článku na PRESS PRDEL!
Tak co se tedy nestalo. Blbej začátek. Co se stalo. Z kraje nového roku (pro detailisty 10. 1. 2003) mi zazvoní mobil a z něj si mi ozve nějaká paní od policie, jestli jsem majitel domény prdel.cz. Na moji souhlasnou odpověď se mi omluví, že ruší a hned z kraje mi slušně vysvětlí, kde vzala moje mobilní číslo (databáze cz.nic -> moje pevné číslo -> děda -> můj mobil – běda jestli budete někdo otravovat mého dědu! :-)).

Následně jsem se dozvěděl, že bylo podáno trestní oznámení pro pomluvu na neznámého pachatele kvůli článku, který se objevil na press.prdel.cz, a že ode mě jako majitele domény bude potřebovat vysvětlení. Měl jsem co dělat, abych nezačal křičet radostí, neboť podání trestního oznámení nám již nasliboval kdekdo, ale až teď to skutečně nějaký chudák bez smyslu pro humor opravdu udělal! No, řvát „konečně je to tady, konečně jsme se dočkali“ jsem začal k pobavení všech mých kolegů v práci, kteří již svými úsměvy v průběhu toho hovoru dávali tušit, že vědí o co asi jde, až po jeho skončení.

Také jsem se dozvěděl, že paní, která dostala tento případ na starosti má jen velmi obecné znalosti o internetu (alespoň tak), ale co hůř, na celém oddělení nemají jediný počítač s internetem! A návštěvu internetové kavárny policie samozřejmě neproplácí (nakonec jsme tedy měli možnost dostat se na internet v jiné policejní stanici, ale nebylo to naštěstí třeba). Domluvili jsme si tedy schůzku, na kterou jsem si vytiskl kompletní způsob zadávání článků a prostě funkčnosti systému press.prdel.cz.

Nebýt mého vysvětlení opravdu nevím, jak by vyšetřování probíhalo, ale paní vyšetřovatelka vycházela pouze z vytisknutého článku z press.prdel.cz a příchozího e-mailu, jímž systém právě upozorňuje na vzniklý článek. Naštěstí to byla mladá chápavá a sympatická dáma v docela dobrém rozmaru (který jsem ji nejspíš trochu pokazil informací, že o tom hodlám napsat článek), takže si myslím, že se mi vše povedlo vysvětlit tak, že i ona snad začala pochybovat o inteligenci slečny z Prahy 5 (ano jakási slečna podala trestní oznámení!). Paní vyšetřovatelka mi také sdělila, že si na základě onoho vytisknutého článku opravdu myslela, že je to nějaký skutečný bulvár.

Ovšem stránku, která se jmenuje PRESS PRDEL a je celá v růžových barvách, přeci žádný soudný člověk nemůže brát vůbec vážně ani na chvíli. A v tom vytisknutém e-mailu z webového rozhraní Seznamu dokonce chyběla právě ta adresa, kde je možné článek najít. Teď ještě o jaký článek se vlastně jednalo, tušil jsem to od začátku a vy to jistě také tušíte, takže nebudu zdržovat, jsou to opravdu nejoblíbenější Pornografické časopisy.

Abych to ukončil, ona postižená slečna je možná krásná princezna, ale taky určitě pěkně hloupá pipka, protože do systému press.prdel.cz zadávají články pouze lidé, kteří si z postiženého chtějí udělat legraci, ale jistě jim na tom člověku záleží a mají ho rádi. Nedokážu si představit situaci, kdy by se chtěl někdo někomu opravdu pomstít, že by to udělal zadáním článku na press.prdel.cz. :-)

A tak z velkou pravděpodobností onen neznámý pachatel, na nějž podala trestní oznámení, je nějaký její dobrý kamarád nebo kolega z práce. Všem vám přeji co nejméně podobných kamarádů a vůbec, abyste takového člověka bez smyslu pro humor nejlépe nikdy nepotkali.

Bohužel, co se s celým případem stane se asi nedozvíme, protože jako osoba pouze vysvětlující, nemám možnost se výsledek dozvědět. Co se dá dělat.



Zde přidávám přesný opis mého vysvětlení:

Po provedeném poučení, kterému jsem v plné míře porozuměl a nežádám žádného dovysvětlení bych tímto chtěl uvést následující skutečnosti:

Jsem žadatelem, držitelem, správcem a plátcem domény www.prdel.cz. V rámci tohoto projektu provozuji další projekt s adresou press.prdel.cz.

Jedná se o systém předpřipravených článků, do kterých pouze anonymní osoba dosadí klíčová slova, jména osob, zvířat a věcí ... Tyto údaje se poté dosadí do předpřipraveného článku, tak, že článek vypadá jako originálně napsaný pro určitou osobu.

Účelem tohoto systému není nikoho zesměšnit, pouze pobavit.

Po načtení titulní stránky press.prdel.cz si anonymní osoba vybere předpřipravený článek z nabídky, po kliknutí na jeho název se načte stránka s formulářem vyžadujícím údaje o sobě, z níž si dotyčný chce udělat legraci (jedná se o vyplnění vybraných údajů konkrétních pro každý článek, např. jméno, příjmení, město ...). Po odeslání vyplněného formuláře se zobrazí stránka se článkem s automaticky doplněnými údaji z formuláře. Anonymní zadavatel do kolonky vyplnění e-mailovou adresu příjemce, pro kterého je článek určen.

E-mailová zpráva se posílá automaticky s tím, že anonymní zadavatel klikne na tlačítko odeslat e-mail. Já v žádném případě e-maily neodesílám.

Slečnu (tady mi bylo paní vyšetřovatelkou doporučeno, abych si raději vymyslel nějaké jiné jméno, takže to nechávám na vaší představivosti, čtenáři!) vůbec neznám a rovněž neznám její e-mailovou adresu. Její e-mailová adresa byla do systému zadána do kolonky e-mail příjemce tzn. anonymním zadavatelem. Domnívám se, že je to někdo z jejího okruhu blízkých, přátel, spolupracovníků, kteří ji mají rádi a zároveň mají smysl pro humor. Také znají e-mailovou adresu, kterou použili v tomto případě.

Články nijak nekontroluji ani k tomu nemám možnost, neboť nevím ke kterému článku se vyplněné údaje vztahují ani neznám osobu, která je zadala a ani osobu pro kterou je tento článek určen. Systémem projdou všechny doplněné články.

Já provozuji internetové stránky press.prdel.cz a (můj kámoš, jehož jméno je tu zbytečné) mi poskytl prostor na svém serveru, kde jsou stránky umístěny.

Ukládají se pouze údaje potřebné k doplnění do článku, žádné další údaje, podle nichž by bylo možné identifikovat zadavatele, se neukládají.



A jaký na to celé máte názor vy? Svěřte se příspěvkem pod tento článek!
Costra    anonymized
Šéfretraktor Prdele
další info o autorovi

U tohoto článku je 41 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
O počasí
to jsou ale patálie
venku stále jenom lije
a to mi krev desně pije
špatně z toho mi je
(Costra)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.